Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche Engineering in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon in banche Engineering tijdens laatste 12 maanden in Noord-Holland

Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in Noord-Holland voorgesteld.

Selecteer de opties

Verdeeling van de vakatures in de branche Engineering in Noord-Holland

Op het diagram kunnen jullie zien dat in Noord-Holland meeste vakatures in de branche Engineering in Amsterdam open zijn. Op de tweede plaats staat Alkmaar en op de derde plaats Schiphol.

Top van de regionen in Noord-Holland volgens niveau van het loon in branche Engineering

Volgens de statistiek van onze site, Amsterdam is de leider in het beloofde gemiddelde loon in branche Engineering. Het gemiddelde loon bedraagt 8472 eur. Vervolgens komt er Hilversum en Alkmaar te staan.

Het aantal vakatures in branche Engineering in procenten volgens het loon in Noord-Holland

Op 22-02-17 in branche Engineering in Noord-Holland zijn 13 vakatures open. Voor 46.2% van de opende vakatures hebben de werkgevers het loon vermeld. Deze bedraagt 10 900+ eur. 30.8% van de aanbiedingen met het loon van 3 100 - 5 700 eur en 15.4% met het loon van 8 300 - 10 900 eur

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.