Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche Informatisering in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon in banche Informatisering tijdens laatste 12 maanden in Noord-Holland

Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in Noord-Holland voorgesteld.

Selecteer de opties

Verdeeling van de vakatures in de branche Informatisering in Noord-Holland

Op het diagram kunnen jullie zien dat in Noord-Holland meeste vakatures in de branche Informatisering in Amsterdam open zijn. Op de tweede plaats staat Amstelveen en op de derde plaats Hilversum.

Top van de regionen in Noord-Holland volgens niveau van het loon in branche Informatisering

Volgens de statistiek van onze site, Schiphol is de leider in het beloofde gemiddelde loon in branche Informatisering. Het gemiddelde loon bedraagt 14280 eur. Vervolgens komt er Hoofddorp en Amsterdam te staan.

Het aantal vakatures in branche Informatisering in procenten volgens het loon in Noord-Holland

Op 06-12-16 in branche Informatisering in Noord-Holland zijn 15 vakatures open. Voor 53.3% van de opende vakatures hebben de werkgevers het loon vermeld. Deze bedraagt 3 700 - 7 000 eur. 20% van de aanbiedingen met het loon van 10 300 - 13 600 eur en 13.3% met het loon van 13 600+ eur

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.