Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche Informatisering in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon in banche Informatisering tijdens laatste 12 maanden in Noord-Holland

Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in Noord-Holland voorgesteld.

Selecteer de opties

Verdeeling van de vakatures in de branche Informatisering in Noord-Holland

Op het diagram kunnen jullie zien dat in Noord-Holland meeste vakatures in de branche Informatisering in Amsterdam open zijn. Op de tweede plaats staat Amstelveen en op de derde plaats Bussum.

Top van de regionen in Noord-Holland volgens niveau van het loon in branche Informatisering

Volgens de statistiek van onze site, Hoofddorp is de leider in het beloofde gemiddelde loon in branche Informatisering. Het gemiddelde loon bedraagt 15120 eur. Vervolgens komt er Haarlem en Amsterdam te staan.

Het aantal vakatures in branche Informatisering in procenten volgens het loon in Noord-Holland

Op 22-02-17 in branche Informatisering in Noord-Holland zijn 23 vakatures open. Voor 43.5% van de opende vakatures hebben de werkgevers het loon vermeld. Deze bedraagt 0 - 3 400 eur. 17.4% van de aanbiedingen met het loon van 13 600+ eur en 17.4% met het loon van 3 400 - 6 800 eur

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.