Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SQL in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SQL in Noord-Holland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SQL in Noord-Holland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SQL vacatures in de regionen Noord-Holland

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep SQL in Amstelveen geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies Noord-Holland volgens niveau van het loon voor de branche SQL

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep SQL in Amstelveen geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep SQL in procenten in Noord-Holland

Per 22-02-17 zijn er in Noord-Holland 1 vakatures van SQL geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 10 500 - 12 800 eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 12 800 - 15 100 eur als loon en 0% hebben als loon 15 100+ eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Noord-Holland

Onder de gelijkaardige beroepen in Noord-Holland met het meest hoge loon is Support Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 12600 eur. Op de tweede plaats staat Test Engineer met het loon van 10080 eur en op de derde plaats staat Art Director met het loon van 8333 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.