Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SAP in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SAP in Noord-Holland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SAP in Noord-Holland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SAP vacatures in de regionen Noord-Holland

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep SAP in Amsterdam geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies Noord-Holland volgens niveau van het loon voor de branche SAP

Volgens de gegevens van onze site het beroep SAP is meest betaalbaar in Hoofddorp. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 15120 eur. Vervolgens gaan Schiphol en Amsterdam.

Het aantal vakatures van het beroep SAP in procenten in Noord-Holland

Per 10-12-16 zijn er in Noord-Holland 5 vakatures van SAP geopend.Voor 40% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 13 600+ eur vermeld. 20% aanbiedingen hebben 10 400 - 13 600 eur als loon en 20% hebben als loon 4 000 - 7 200 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Noord-Holland

Onder de gelijkaardige beroepen in Noord-Holland met het meest hoge loon is System Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 10000 eur. Op de tweede plaats staat Software Engineer met het loon van 8643 eur en op de derde plaats staat Business Intelligence met het loon van 6250 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.