Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Manager in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Manager in Noord-Holland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Manager in Noord-Holland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Manager vacatures in de regionen Noord-Holland

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep Manager in Amsterdam geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies Noord-Holland volgens niveau van het loon voor de branche Manager

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep Manager in Amsterdam geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep Manager in procenten in Noord-Holland

Per 28-02-17 zijn er in Noord-Holland 12 vakatures van Manager geopend.Voor 41.7% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 7 000 - 10 300 eur vermeld. 33.3% aanbiedingen hebben 400 - 3 700 eur als loon en 16.7% hebben als loon 3 700 - 7 000 eur

Niveau van het loon: Manager in Noord-Holland

Het beroep Manager is best betaald in Noord-Holland. Het loon bedraagt 6875 eur.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Noord-Holland

Onder de gelijkaardige beroepen in Noord-Holland met het meest hoge loon is QA Manager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 11700 eur. Op de tweede plaats staat Operations Manager met het loon van 8333 eur en op de derde plaats staat Supply Chain Manager met het loon van 8333 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.