Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Quality Manager in Noord-Holland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Quality Manager in Noord-Holland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Quality Manager in Noord-Holland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Quality Manager vacatures in de regionen Noord-Holland

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep Quality Manager in Hoofddorp geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies Noord-Holland volgens niveau van het loon voor de branche Quality Manager

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Holland het grootste aantal vakatures van de beroep Quality Manager in Hoofddorp geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep Quality Manager in procenten in Noord-Holland

Per 22-02-17 zijn er in Noord-Holland 1 vakatures van Quality Manager geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 400 - 500 eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 200 - 300 eur als loon en 0% hebben als loon 300 - 400 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Noord-Holland

Onder de gelijkaardige beroepen in Noord-Holland met het meest hoge loon is QA Manager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 11700 eur. Op de tweede plaats staat Operations Manager met het loon van 8333 eur en op de derde plaats staat Supply Chain Manager met het loon van 8333 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.